Pracownia projektowa | ROZBUDOWA HALI W URZUCIE O CZĘŚĆ MAGAZYNOWĄ
17139
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17139,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

ROZBUDOWA HALI W URZUCIE O CZĘŚĆ MAGAZYNOWĄ

Do istniejącej hali biurowo – magazynowej w Urzucie doprojektowano halę magazynową. Nowa część w kolorze ciemnografiowym stanie się tłem dla istniejącej części biurowej w kolorze czerwonym. Niektóre elementy jak bramy, daszki zaprojektowane zostały w kolorze niebieskim nawiązującym do logo inwestora.

 

Powierzchnia terenu inwestycji: 16400 m2
Powierzchnia zabudowy łącznie: 3453 m2
Powierzchnia całkowita: 3453 m²
Powierzchnia użytkowa: 3347 m²
Lokalizacja: Urzut
Projekt: 2016
Inwestor: INTER-ELEKTRO S.A.