Pracownia projektowa | MAGAZYN CUKRU WRAZ Z CZĘŚCIĄ SOCJALNO-BIUROWĄ W WOLBROMIU
17140
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17140,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

MAGAZYN CUKRU WRAZ Z CZĘŚCIĄ SOCJALNO-BIUROWĄ W WOLBROMIU

Projekt przewiduje budowę hali magazynowej do składowania cukru oraz budynku socjalno-biurowego, będącego siedzibą firmy Inwestora. Prosta bryła hali magazynowej w kolorze grafitowym jest tłem dla części biurowej, która z racji swojej funkcji reprezentacyjnej została pokryta wielkoformatowymi płytami ceramicznymi w kolorze białym – faktura lekko połyskujących płyt przywodzi na myśl kryształki cukru. Cały obiekt utrzymany jest w kolorach białym i grafitowym. Kolorystycznym akcentem jest logo inwestora umieszczone nad wejściem głównym do części biurowej.

 

Powierzchnia terenu inwestycji: 22 116 m²
Powierzchnia całkowita: 5 526 m²
Powierzchnia użytkowa: 5 357 m²

 

Lokalizacja: Wolbrom
Projekt: 2013
Realizacja: 2013/2014
Inwestor: Firma Handlowo-Usługowa Danuta Będkowska