Pracownia projektowa | KONCEPCJA BUDYNKU BIURA ZARZĄDU DLA „GRUPY AZOTY” W POLICACH
17254
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17254,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

KONCEPCJA BUDYNKU BIURA ZARZĄDU DLA „GRUPY AZOTY” W POLICACH

Projektowany budynek poprzez wyrafinowany rytm i kompozycję, akcenty wodne, jakość materiałów wykończeniowych i ich zestawienie, nadaje części biurowej obszaru przemysłowego ekskluzywny wygląd i wyróżniający status w otaczającej zabudowie.

 

Powierzchnia terenu inwestycji: 11 580 m²
Powierzchnia zabudowy: 650 m²
Powierzchnia użytkowa: 2 250 m²
Lokalizacja: ul. Kuźnicka, Police
Projekt: 2014
Inwestor: Grupa Azoty Zakłady Chemiczne Police S.A.