Pracownia projektowa | BUDYNEK CHŁODNI I SORTOWNI Z ZAPLECZEM SOCJALNO-BIUROWYM W GOSZCZYNIE
17141
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17141,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

BUDYNEK CHŁODNI I SORTOWNI Z ZAPLECZEM SOCJALNO-BIUROWYM W GOSZCZYNIE

Całe założenie projektowe to kompromis przemysłowego charakteru obiektu, nowoczesności i funkcji reprezentacyjnych. Część sortowniczo-chłodnicza została zaprojektowana w formie prostej bryły w kształcie litery L. Ciemno-grafitowe wykończenie elewacji sprawia, że hala nie konkuruje z otoczeniem.
Część socjalno-biurowa ma formę delikatnie ściętego prostopadłościanu. Duże przeszklenia, wykończenie elewacji betonem architektonicznym, nowoczesne materiały sprawiają, że budynek pomimo swojej prostoty podnosi prestiż całości założenia.

 

Powierzchnia terenu inwestycji: 3 850 m²
Powierzchnia całkowita: 1 369 m²
Powierzchnia użytkowa: 1 479 m²
w tym:
części biurowej: 267 m²
hala z chłodniami: 1 212 m²

 

Lokalizacja: Goszczyn
Realizacja: 2014
Inwestor: Polberry Sp. z o.o.