Pracownia projektowa | BUDYNEK CENTRUM LABORATORYJNEGO DLA UKSW
16997
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16997,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

BUDYNEK CENTRUM LABORATORYJNEGO DLA UKSW

<p style=”font-size: 13px; color: #444;”>Udział w konkursie na projekt budowy budynku Centrum Laboratoryjnego Nauk Przyrodniczych dla Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego. Projekt o nowoczesnej bryle, która jednocześnie poprzez użyte materiały, wpisuje się w otaczające, już istniejące budynki kampusu.
Budynek w formie prostopadłościanu z wyciętym w nim tarasem zielonym, nawiązuje do form urządzeń laboratoryjnych, gdzie wewnątrz maszyn obserwowane są zachodzące procesy.</p>

 

<p style=”font-size: 13px; color: #444;”>Z powodów proceduralnych konkurs nie został rozstrzygnięty
Powierzchnia użytkowa: 2 957 m²
Powierzchnia całkowita (z garażem podziemnym): 8 647 m²
Lokalizacja: ul. Wójcickiego, Warszawa
Projekt: faza koncepcji 2008
Inwestor: Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego</p>

 

<p style=”font-size: 13px; color: #444;”>Koncepcja powstała przy współpracy z firmą Portal Sp. z o.o. Sp.k.</p>